Laura, Dorien en Lissa, 3 vrienden die de handen in elkaar slaan om hun passie voor het zwemmen door te geven. Door de jaren heen is onze rugzak gevuld met een heleboel didactieken, methodieken, een dosis fantasie en een portie enthousiasme. Onze mix van uiteenlopende karakters brengt een brede waaier van elkaar aanvullende talenten, waardoor we het beste in zwemmers naar bovenhalen.

 

 


Lissa Michiels/student bachelor Pedagogie van het jonge kind.

Lissa@ldlfun.be – 0488 / 19 28 52

Ik heb al sinds zeer jonge leeftijd een enorme voeling met kinderen. Ik heb dan ook zeer snel ervaring kunnen opdoen in het werken met kinderen bij verschillende organisaties. Zo ga ik bijvoorbeeld regelmatig als monitor mee op vakantiekampen voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook vanuit deze passie ben ik met veel enthousiasme mijn studie begonnen. Hieruit haal ik zeer veel relevante kennis en tools die ik inzet in mijn omgang met kinderen. Enige tijd geleden ben ik in de zwemwereld gerold, wat meteen mijn hart gestolen heeft. Ondertussen geef ik al enkele jaren zwemles zowel in groepsverband als in een 1 op 1 relatie.

 

 


Laura Michiels/maatschappelijk werker in de thuiszorg.

laura@ldlfun.be – 0485 / 31 64 96

Ik heb mijn liefde voor het zwemmen al op jonge leeftijd gevonden. Al zeer snel werd duidelijk dat ik een echte waterrat ben. Na jaren zelf competitie te zwemmen, vond ik het tijd om de zwemmicrobe door te geven aan jonge kinderen. Vervolgens zocht ik nog meer uitdaging en nam ik enkele jaren de rol van coördinator in een zwemschool op mij.
Met veel enthousiasme stap ik in ons project om mijn kennis en ervaring optimaal in te zetten en over te brengen op de zwemmer en de lesgevers. Vanuit mijn beroep haal ik een rugzak met tips en tricks in het organiseren, coördineren en communiceren.

 

 


Lotte


Van kleins af aan doe ik aan sport, met in de hoofdrol atletiek. Sinds ettelijke jaren combineer ik het atletiek doen ook met het lesgeven ervan. Kinderen iets bijleren vind ik fantastisch. Daarom startte ik ook de opleiding lichamelijke opvoeding.

Nadat ik deze had afgerond kreeg ik de vraag of ik niet mee in het LDL Fun team wilde stappen. Omdat zwemmen mijn tweede passie is, zei ik volmondig JA.

 

 


Amber


Jong en sportief, na 10 jaar een deel te zijn van het competitiezwemmen wou ze graag de jonge garde laten mee proeven van het zwemwater waarbij veiligheid en fun centraal staat.

 

 

 

 

 


Foeke


Op jonge leeftijd hadden de sport- (zwem) microben me al goed te pakken. Tussen mijn 1 en 8 jaar zat ik wekelijks minstens een keer in een zwembad. Daarna moest ik kiezen tussen zwemmen of voetbal. Ik koos voor voetbal omdat al mijn kameraadjes dit ook deden. Mijn schoolcarrière draaide ook maar om één ding: sport! Na 6 jaar op de sportschool koos ik ervoor om leraar lichamelijke opvoeding te worden, om kinderen de fun van het sporten te laten beleven.
Toen de vraag kwam of ik zwemlessen wilde geven voor LDL Fun twijfelde ik dus geen seconde en sprong ik met twee voeten mee in het initiatief!